LÄGERSKOLA

På Alnäs lägergård får gruppen och individen möjlighet att skapa minnen för livet! Gården är full av roliga och utmanande aktiviteter. Som deltagare blir du en del i en fantastisk gemenskap där du får möjlighet att utvecklas och utmana dig själ i trygga miljöer tillsammans med kompisar, ledare och instruktörer. Att besöka oss är en perfekt start på terminen eller som en rolig och givande avslutning innan sommarlovet. Många väljer att boka ett av våra färdigplanerade och prisvärda klassresa- eller lägerskola paket. Då slipper ni planera så mycket.

På gården har vi totalt 35 st sängplatser fördelat på 2 st sovsalar och ett mindre rum med 3 sängar i. Vi har även en stor kåta med plats för ca 30 personer om ni vill övernatta med en äventyrlig känsla.

Vid ankomst till gården tas ni emot av personal, som visar er runt på gården och visar er till ert boende. Efter lunch drar sedan de instruktörsledda aktiviteterna igång. Frukost, lunch och middag serveras i vår stora matsal. Kvällstid kan ni grilla korv, ha lägerbål eller ha fria aktiviteter på anläggningen. Under vistelsen har ni tillgång till 2 kanadensare och en roddbåt.

Vi har färdiga paket för er grupp. Det är en prisvärd lösning med program som vi vet fungerar. Priserna som anges är för ungdomsgrupper och avser helpension.

Förtäring

Vi erbjuder frukost, lunch , middag och kvällsmål.


Senast två veckor före ankomst ska ni meddela en allergilista och specialkost. Alnäs serverar enbart nötkött. Om ni har deltagare som är gluten, laktosintoleranta eller äter vegetarisk kost så tillgodoses detta. Det serveras aldrig maträtter med nötter i. Om det finns andra allergier så behövs det en personlig kontakt med kökspersonalen.


Är det så att det önskas köpas till ett mål mat kan detta göras för 75:- per person (måste förbeställas).


Kvällsmålet, dygn ett, består av en grillbricka som innehåller 2 korvar med bröd/person och saft. Kvällsfika, dygn två, består av smörgås med pålägg och saft.

Priser:

Från 775 kr per deltagare beroende på längd av vistelse och antal aktiviteter.

Medföljande vuxen betalar 375 kr per dygn.

Bokningsvillkor lägerskola

•Vid bokning av lägerskola faktureras kunden i förväg en avgift på 3000 kr för ett dygns vistelse och 5000 kr för två dygns vistelse. Avgiften dras av från slutfakturan efter vistelsen.


• Lägerskola som avbokas 7 dagar eller mindre före ankomst debiteras 50 % av priset för bokningen.
• Vid lägerskola som avbokas 8-29 dagar före ankomst behåller KFUM Alnäs avgiften på 3000 kr/5000 kr.
• Vid lägerskola som avbokas 30 dagar eller mer före ankomst återbetalas avgiften minus en administrativ kostnad på 600 kr till kunden.

Kontakta oss
Följ oss

Mälarvägen 14-16,

756 53 Uppsala

KFUM logo