EN DAG PÅ ALNÄS

Under de mest populära veckorna har vi över 350 barn och 80 ledare på plats, fördelade på upp till 15 olika läger. Varje läger har ledare som är dedikerade till just deras läger och stannar med samma grupp under hela veckan.  

Alla läger är utspridda på området. Barnen samlas på respektive vald plats varje morgon och avslutar även dagen där. Annars är dagarna varierade och anpassade efter gruppen. Vi

Lägerchefen, tillsammans med de ansvariga ledarna, ser till att verksamheten flyter på. I receptionen tar vi emot samtal och förbereder även kommande perioder och underlättar för de pågående aktiviteterna. Våra anställda ser till att båtar är redo, håller området i skick och lagar maten. 

Under pågående läger önskar vi vänligt men bestämt att anhöriga håller sig från området. Behöver du hämta ditt barn tidigare någon dag ta kontakt med receptionen. Inför dagens slut ber vi dig som hämtar ditt barn att sitta ner och vänta vid borden utanför vår kiosk. 

Lekar och övningar blandas med bad och äventyr, oavsett vilket läger deltagaren går på. Vårt mål är att veckan på Alnäs ska bli den roligaste på året!

Kontakta oss
Följ oss

Mälarvägen 14-16,

756 53 Uppsala

KFUM logo